Ansatte

Finn Vigleik Lothe - Adm. Dir.

Finn Vigleik Lothe

25 år ved Lothes Mat og Vinhus
Jans Mat & Vinhus, Stavanger
Grand Hotell, Oslo

Utdannelse:
Kokke fagbrev
Servitør fagbrev
Vinkelner utdannelse ved Gastronomisk Institutt
Norsk Hotellhøgskole

Ingrid Skartland - HR-ansvarlig

5 år ved Lothes Mat & Vinhus

Utdannelse:
Bachelor i økonomi og administrasjon ved Høgskolen Stord Haugesund

Niklas Dahl - kjøkkensjef

3 år ved Lothes Mat & Vinhus
Kjøkkensjef fra januar 2014

Cafe le fil du Rasoir
Elite Hotell Mollberg

 

Åpningstider

    Dattera til Lothe – Spiseri & Bar
    Mandag - onsdag 11.00 – 23.00

    Torsdag - lørdag 11.00 - 01.00
    Søndag 14.00 - 20.00

    Kjøkkenet stenger 22.00 alle dager unntatt søndag (21.00)

    Restaurant
    Kl. 18-22 (Stengt søndag og mandag)
    Skjenking til kl. 01.00

    Alle rettigheter


    Medlem av

Kontakt oss

Sosiale medier

Følg oss på Instagram