Helaften med CinCin og Fondberg.
21. og 22. april får vi besøk av fantastiske Sebastian fra CinCin og Ming fra Fondberg.
Sebastian serverer en 5 retters meny, Ming fra Fondberg serverer og forteller om tilhørende vinpakke.
Sammen med Stephane driver Sebastian en av de mest populære restaurantene i Stavanger, CinCin.
De omtaler seg som et italiensk og fransk kjøkken med et hint av Asia.
Det blir servert en 5 retters meny, noe på deling og noe individuelt.
Ming representerer Fondberg, en av Norges største vin importør. Som vinkelner og kokk har han stor kunnskap om både mat og vin. Med sin unike fortellerevne er et duket for en kveld med masse lærling og underholdning.
Det blir servert tilhørende vinpakke, der Ming forteller om hver vin.
5 retters meny med tilhørende vinpakke:
1495,- per pers
Billetter til fredag kjøpes her:
eBillett: CINCIN OG FONDBERG - GJESTESPILL
Billetter til lørdag kjøpes her: