Arrangementer

Back to All Events

16. februar Multi-sensorisk vinsmaking


16. februar

695,- per pers

Varighet: 1,5 – 2 timer

Kl: 19.00

Inkluderer: Aperitiff, kurs og smaking med vinkelner Stefano Pagani

Billetter kjøper du her: https://checkout.ebillett.no/456/events/5/purchase

 Hvordan påvirker ytre faktorer vår oppfatning av vin?

Hvis vi under en smaking av samme vin påvirker andre sanser som berøring, lukt og hørsel, vil det da endre vår oppfatning av vinen?
Denne smakingen tar sikte på å eksperimentere med hvordan hjernen vår reagerer på eksterne faktorer, og hvordan disse kan påvirke vår oppfatning av vinen.

Mr White Tasting – Stefano Pagani

Mr White Tasting-prosjektet ble startet i 2023 av Stefano Pagani. 
Prosjektet stammer fra noen enkle spørsmål Stefano har stilt seg selv opp gjennom årene som vinkelner. 
Hvorfor passer hvit asparges godt sammen med viner basert på Riesling og Sauvignon Blanc?
Er det fordi råvarene ofte kommer fra samme sted?  Er det fordi det alltid har vært slik? Eller er det noen vitenskapelige sannheter bak forholdet mellom noen viner og noen matvarer?
Etter å ha jobbet på noen av de beste restaurantene i verden, som El Bulli og Fat Duck, samarbeidet med 2 av de beste kokkene i Norge, Terje Ness og Geir Skeie, kom Stefano til Lothes Mat og Vinhus i 2016. Han jobber per dags dato som restaurantsjef på Lothes, samt holder kurs og vinsmakinger. 
Stefano sine kurs/smakinger invitere deg med på en reise gjennom kjemi, multi-sensoriske vitenskaper og historie. De åpner for deling, samhandling og spørsmål.